Taller d'Història Clot Camp de l'Arpa

A la recerca de la nostra identitat

El Taller d’Història creix. Gràcies !

Fa poc més de dos mesos, amb la simpatia i suport d’amics i veïns, tres amics del barri, varem iniciar amb molta il·lusió i una mica d’incertesa el Taller d0Història del Clot – Camp de l’Arpa.

LA nostra incertesa inicial, era tant sols, un xic de por a que aquesta iniciativa no fos proa interessant per la gent del nostre barri, però, ara per ara i gràcies a tots vosaltres, aquesta incertesa s’ha esvaït del tot.

Cada cop, sou més les persones que heu demostrat ser quelcom més que veïns; la realitat és sense cap MENA de dubte, que sou uns “grans amics del barri”. Ara ja no som només tres, som molts més i esperem arribar a ser-hi tots.

Tots i cadascun dels nosaltres, som els protagonistes indiscutibles de la història del barri, per això, les vostres aportacions, siguin com siguin, petites, grans, gràfiques, orals, materials, sonores,… Son imprescindibles.

Les vostres trucades, fotografies, documents, escrits, correus, expressions d’ànims i altres aportacions, han estat i seran la peça clau per donar forma a un entrellat de punts de la que esperem arribi a ser llarga, bonica i profitosa obra de cadeneta, treballada fil a fil, amb una eina que tots tenim en comú, el ganxet dels nostres records.

En nom dels nostres avantpassats, dels qui hi som ara, dels que acabeu d’arribar i dels que encara han de venir, us volem fer arribar el nostre agraïment per ser els veritables artesans del barri, els qui de mica en mica, esteu teixint aquesta gran xarxa en bones condicions, ens manquen més mans, més artesans.

També cal tenir molt en compte, que la història no es només el  passat, doncs el present es la història del nostre futur, per tant, tot allò que ha passat fa poc i/o que està passant ara, ja és part de la nostre tasca. Teniu material divers, tant del passat proper com del present dela FestaMajor, el Carnaval,la Cavalcadade Reis, fires, Mostres d’Entitats, canvis urbanístics, remodelació de comerços, etc.?: Segur que sí! Els que encara sou estudiants o no fa gaire que ja no aneu al “cole”, segur que teniu algun treball interessant que faci referència al barri. Mireu bé les vostres carpetes, prestatgeries i calaixos.

Feu participat ens alguns Jocs Florals, concursos i heu guanyat el merescut premi? Tots ho volem saber i compartir.

Animeu-vos! Porteu al Taller els vostres ganxets, llançadores, telers, agulles de cosir, de fer mitja … per aquesta labor, tota eina és bona, excepte les tisores.

Us esperem els dimecres de 18:00h a 19:30h

al Centre Culturalla Farineradel Clot

si voleu podeu trucar abans al 637 41 51 50

o bé a través del correu thclotcarpa@gmail.com.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

La Teva Veu a Internet

Les dones de Sant Martí

Taller d'Història Clot Camp de l'Arpa

A la recerca de la nostra identitat

De gent i de llocs

Bloc personal sobre genealogia, país i altres dèries

Katalunien

Ein Land, seine Leute, seine Kultur, seine Sprache

overtherainbowclot

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

operaciogarzon

Recull de material sobre l'Operació Garzón

FORMACION HVAC

This WordPress.com site is the bee's knees

films&kids

Molt més que cinema infantil

palomassebastia07

salud la lucha continua

marinaalamo

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

%d bloggers like this: