Taller d'Història Clot Camp de l'Arpa

A la recerca de la nostra identitat

PLAÇA DE LES GLÒRIES

El proper dilluns 29 de febrer a les 18 hores, al teatre el Centre Cultural La Farinera del Clot, l’Ajuntament de Barcelona conjuntament amb el diferents centres que varen participar amb l’itinerari-exposició “Entorn Glòries”, volem compartir amb  vosaltres  el  treball audiovisual    (entorn) (glòries). Un viatge en el temps i l’espai .

 

La plaça de les Glòries  va començar l’any 2017 amb l’exposició (entorn) (glòries)  dedicada a la memòria històrica d’aquest emblemàtic i complex espai.

 

Per tal de generar nous nexes d’unió i trobada a partir de la recuperació de la memòria històrica, durant els primers mesos de l’any 2017,  es va organitzar, al voltant de l’exposició,  altres activitats i/o itineraris guiats que vam comptar amb la col·laboració del  Taller d’Història del Clot i Camp de l’Arpa, i dels Arxius Històrics de Fort Pienc i del Poblenou.

 

Aquests esdeveniments o itineraris han estat   actualitzats mitjançant el vídeo   (entorn) (glòries): Un viatge en el temps i l’espai .

 

Aprofitarem també per  fer una presentació de la ruta Pedalant Glòries, el Clot i Camp de l’Arpa, una iniciativa del Taller d’Història del Clot – Camp de l’Arpa,  Biciclot  amb el suport del   Projecte Dinamització Glòries de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Navegación en la entrada única

Deja un comentario

La Teva Veu a Internet

Les dones de Sant Martí

Taller d'Història Clot Camp de l'Arpa

A la recerca de la nostra identitat

De gent i de llocs

Bloc personal sobre genealogia, país i altres dèries

Katalunien

Ein Land, seine Leute, seine Kultur, seine Sprache

overtherainbowclot

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

operaciogarzon

Recull de material sobre l'Operació Garzón

FORMACION HVAC

This WordPress.com site is the bee's knees

palomassebastia07

salud la lucha continua

marinaalamo

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

rosebud1941

The greatest WordPress.com site in all the land!